Szemölcsök vannak, a férjemnek nincsenek

Orvos válaszol

Tisztelt Doktornő!

Szemölcsök vannak, a férjemnek nincsenek

Az alábbi problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni Öntől: Orvosom tanácsára elkezdtem a Silgard védőoltás beadatását, melyből az első kettőt meg is kaptam. Közben kiderült, hogy terhes vagyok, orvosommal egyeztetve az utolsó oltást elhalasztottuk a szülést követő 6 hetes kontrollra.

Szemölcsök vannak, a férjemnek nincsenek

A terhességem elején levett cytológia még mindig P3 volt, így feltételezem, hogy a HPV még mindig jelen van a szervezetemben. Jelenleg a Tavasszal párom is elvégeztetett egy HPV szűrést, nála is a os típust azonosították. Az orvos javaslata az, hogy Ő is kapja meg a Silgard védőoltást, egyéb teendőt egyelőre nem írt elő.

A szülés miatt most egy ideig nem fogunk nemi életet élni, ám a 6 hét letelte után szeretnénk az újrafertőződés félelme nélkül élni.

Azzal tisztában vagyok, hogy gyógyszer nincs a HPV ellen, viszont sokféle immunerősítő módszerről olvastam, amely hatásos a HPV ellen. Ön mit javasol, milyen módszerrel vegyük fel a harcot a betegség ellen?

Illetve hogy páromnál már most elkezdhetőek a "kezelések", vagy a férjemnek nincsenek együtt kezdjük el a 6 hét letelte után,mikor már én is kezelhető vagyok? Üdvözlettel, Kedves Érdeklődő! A legfontosabb, hogy a gyermekágy utáni első kontrollig 6 hét a a férjemnek nincsenek után ne éljenek nemi életet.

Szemölcsök vannak, a férjemnek nincsenek

Itt kérje meg a a férjemnek nincsenek, hogy küldjön el mintát HPV tipizáslásra is ne csak rákszűrésre. Ekkor látjuk az aktuális HPV állapotát. Amíg mindketten HPV 16 fertőzöttek, addig csak óvszerrel tanácsos az együttlét. Az oltás a 7. A jelenlévőktől az immunrendszeren keresztül tudunk megszabadulni.

Orvos válaszol

Ez partnerénél egyszerűbb lehet, ő szedhet bármit. Ön a terhesség és szoptatás alatt eléggé korlátozott típusú készítményeket fogyaszthat. Gyógyszert nem is igazán. Az étrendkiegészítőkről meg kell kérdezni a gyógyszerészt, hogy mit ajánlana Önnek.

A HPV (humán papillomavírus) fertőzés tünetei, kezelése

Üdvözlettel, Dr. Ragó Zsuzsanna Kedves dr Ragó Zsuzsanna!

  • A HPV (humán papillomavírus) fertőzés tünetei, kezelése
  • Viszketés és égés a nemi szemölcsök eltávolítása után

Immunerositot nem szedtem csak vitaminokat. Az elozo rakszuresemen az szerepel hogy p2 egyeb nem neopl.

Hónapok óta elhúzódó székrekedésem van.

Az ezt megelozon pedig p3 ascus, egyeb nem neopl. E ketto kozott derult ki a hpv fertozes meglete.

Szemölcsök vannak, a férjemnek nincsenek

A gyulladasos reparatio reszt nem ertem hogy mit jelent konkretan. Semmifele gomba vagy trichonomas vagy bakterium nem volt feltuntetve. Akkor ez egy mehnyakgyulladast jelez kórokozó nélkul?

Az emberi papillomavírus az egyik leginkább onkogén vírus. A "számláján" több rákos daganat van, mint bármely más okból. Jelenleg szinte minden emberi testében jelen van, és ő felelős a papillómák, szemölcsök és egyéb pigmentfoltok megjelenéséért, ami viszont bármikor melanomává válhat - bőrrák, amelyből jelenleg nincs gyógymód. Ma erről beszélünk az Egyesült Államok vezető onkológusával, az Orvostudományok doktora, Malaczkó Szemölcsök vannak professzorral. Malaczkó Gábor Munkatapasztalat - 45 év Malaczkó Gábor professzor specializálódott a rákkal és a vérrel kapcsolatos betegségek kezelésében, a felnőtt leukémia és a limfómától kezdve a myeloma multiplexig terjedő rendellenességekhez, valamint a csontvelő vérsejtjeinek kialakulásához és az anomáliák kialakulásához vezető rendellenességekkel.

Sajnos erre nem tert ki az orvos egyszer sem. Nekem sem tunt fel caak most itthon hogy ujra atneztem a leletet.

Valamint szeretnem megkerdezni hogyha 3 havonta megyek citologiara akkor hpv tesztet is mindig kellene levetetni vag yeleg 6 havonta? Mert ugye isoprinosinet nem szedek csak vitaminomat c-vitamin,d-vitamin,folsav es cink.

Tavaly augusztusban abbahagytam a fogamzasgatlo szedeset.

Illetve megegy utolso kerdes: az orvos nem tartja fontosnak hogy levetessem ujra a hpv tesztet a kenettel csak ha netan elvaltozast okoz a hamban a virus. Lehetseges e,illetve mi a menete annak hogy a mar levett es kiertekelt kenetbol utolag hpv tesztet kerjek?

  • Szemölcseltávolítás - MonalisaCentrum
  • Jóindulatú amygdala papilloma

Mert mintha olvastam volna hogy ez elvileg lehetseges. Elnezest ha butasagot kerdeztem volna. Vagy keressek egy masik orvost? A már levett kenetből nem könnyű és nem olcsó kimutatni a HPV típusát.

HPV pozitiv-Cin1 LSIL - elkaphatom a szemölcsöket?

Rutinból nem is végzik. A "HPV fertőzés megléte" hogyan derült ki két rákszűrés között? Melyik típust mutatták meghatározza az emberi papillomavírust A HPV-t elégséges 6 havonta követni tipizálással. Persze akkor, ha a partnere közben nem változik.

Szemölcsök vannak, a férjemnek nincsenek

A gyulladás és reparatio lehet a HPV-ből való gyógyulás jele is, ha egyéb kórokozó nincs feltüntetve és nincsenek tünetei folyás, égés, viszketés, rossz hüvelyszag stb.

Olvassa el is